Τρόποι Αποστολής

Το epiplanikoli.gr  εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα .

Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος  μέσω  μεταφορικής εταιρείας κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.

Τρόποι και κόστος αποστολής

  1.  Ο πελάτης έχει την δυνατότητα παραλαβής με δικά του μέσα από τα καταστήματα μας , στην διεύθυνση Διεύθυνση:4 ο χιλ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΜΑΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΕΡΓΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Τ.Κ. 24100 Τηλέφωνο: 27210 41550, χωρίς επιπλέον χρέωση.
  2. Δωρεάν μεταφορά με ιδιόκτητα μεταφορικά μας μέσα για την περιοχή της Καλαμάτας
  3. Δωρεάν μεταφορά με ιδιόκτητα μεταφορικά μας μέσα εντός Νομού Μεσσηνίας για παραγγελίες άνω των 500 ευρώ. Για παραγγελίες κάτω των 500 ευρώ το κόστος ανέρχεται στα 20 ευρώ ανεξάρτητα του όγκου της παραγγελίας .
  4. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Για αποστολές εκτός Μεσσηνίας παραδίδουμε τα εμπορεύματα σε πρακτορείο της επιλογής σας και εσείς επιβαρύνεστε τα έξοδα του πρακτορείου. Στην περίπτωση αυτή παρακαλείστε να επικοινωνείτε μαζί μας για τον πιο ακριβή προσδιορισμό του κόστους αποστολής.

Η αποστολή με μεταφορική εταιρεία δεν δίνει τη δυνατότητα αντικαταβολής .

Το κόστος μεταφορών επιβαρύνει τον τελικό παραλήπτη και καταβάλλεται από τον ίδιο κατά την παραλαβή, εκτός από τις περιπτώσεις ειδικής συμφωνίας. Το κατάστημα μας  δεν υποχρεούται σε έκδοση παραστατικού για το κόστος αποστολής και επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του σε περιπτώσεις διαφωνίας , λάθος χρεώσεων ή καταστροφής των προϊόντων από τις εταιρείες μεταφορών. Η μεταφορά γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του τελικού παραλήπτη.. Παρακαλούμε ελέγχετε πάντα αν το προϊόν που σας παραδίδεται είναι σε άριστη κατάσταση κατά τη διαδικασία παραλαβής και πριν την αποχώρηση της μεταφορικής εταιρείας.

Χρόνος αποστολής

Ο χρόνος διεκπεραίωσης και αποστολής της παραγγελίας σας από εμάς κυμαίνεται από 4-7 εργάσιμες ημέρες για προϊόντα που είναι ετοιμοπαράδοτα ανάλογα με την χρονική περίοδο, το φόρτο του τμήματος αποστολών και των δρομολογίων εταιρείών μεταφορών.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε από το τμήμα αποστολών για τον ακριβή χρόνο παράδοσης μετά την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Η παράδοση των προϊόντων μέσω της της μεταφορικής εταιρείας μπορεί να γίνει σε 2 ή 3 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 3 έως 5 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 6 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την  Μεταφορική ή να απαιτηθεί και επίσκεψη του πελάτη στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας. Σας ενημερώνουμε πως την ημέρα Σάββατο δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις από τις εταιρείες μεταφορών.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, για να σας γνωστοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας των γραφείων μεταφορών  που εξυπηρετούν την περιοχή σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ελέγχετε κάθε στιγμή την πορεία της αποστολής σας ή ακόμα και να συνεννοείστε εξατομικευμένα για τον ακριβή τόπο και χρόνο παράδοσης.

Ασφάλεια Αποστολής

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συστημένα, και  θα πρέπει να είστε παρών o ίδιος κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας  την ταυτότητά σας.

Οι συσκευασίες και τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται από τις ίδιες τις κατασκευάστριες εταιρείας είναι τέτοια, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια του προϊόντος. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας. Τα προϊόντα μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του τελικού αγοραστή.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.