Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναφέρονται σε αγορές “τοις μετρητοίς” και υπό αυτόν τον όρο δίνονται σε τιμή προσφοράς. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το epiplanikoli.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με Φ.Π.Α..

Σε περίπτωση που επιλέξετε προεξόφληση η εξόφληση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έγκρισης και επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, διαφορετικά αυτή θα ακυρώνεται. Ο χρόνος αποστολής του προϊόντος μετράται από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της πληρωμής.

Για τη διευκόλυνσή σας υπάρχουν οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των τραπεζικών λογαριασμών και εκεί μπορείτε να επιλέξετε ποιος σας διευκολύνει για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Μετά τη συναλλαγή σας, παρακαλούμε να αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης σε εμάς με mail, ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ETHNGRAA

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ (IBAN) GR94 0110 2200 0000 2200 0543 722

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΝΙΚΟΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΩΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: PIRBGRAA

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ (IBAN) GR40 0171 3430 0063 4314 8319 061

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΝΙΚΟΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ