Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας, με τους εξής τρόπους:

 1.  Με παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://www.epiplanikoli.gr όλο το 24ωρο.
 • Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές ενότητες .
 • Αφού βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό ‘καλάθι αγορών’ σας.
 • Στην συνέχεια ακολουθείστε τα απλά βήματα του συστήματος έτσι ώστε να καταχωρήσετε την παραγγελίας σας.
 • Στη συνέχεια το τμήμα αποστολών θα επεξεργαστεί την παραγγελία σας και θα λάβετε ενημέρωση για την Επιβεβαίωση Παραγγελίας σας.
 1. Με παραγγελία μέσω e-mail στο info@epiplanikoli.gr όλο το 24ωρο .
 • Διαλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές ενότητες .
 • Στείλτε μας ένα e-mail στο οποίο θα πρέπει να συμπεριλάβετε απαραιτήτως τον κωδικό προϊόντος, τα πλήρη στοιχεία του προϊόντος και αν είναι δυνατόν και φωτογραφία του προϊόντος. Συμπεριλάβετε επίσης και τα πλήρη στοιχεία σας ( Ον/μο , τηλ. επικοινωνίας , διεύθυνση αποστολής , στοιχεία τιμολόγησης και λοιπές παρατηρήσεις)
 • Στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί σας το τμήμα αποστολών έτσι ώστε να προχωρήσετε στον έλεγχο και την Επιβεβαίωση Παραγγελίας.
 1. Μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2721041550 και να καταχωρήσουμε την παραγγελία σας μαζί.
  Έπειτα σας στέλνουμε αντίγραφο παραγγελίας στο email σας και αναμείνουμε την πληρωμή σας ώστε να προωθήσουμε την παραγγελία σας .
  Ωράριο τηλεφωνικών παραγγελιών: Καθημερινά 09:00 έως 14:00
 2. Παραγγελία με επίσκεψη στο κατάστημά μας -4o χιλ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ –ΜΑΝΗΣ στην Βέργα Καλαμάτας . Ωράριο λειτουργίας φυσικού καταστήματος: Καθημερινά 09:00-14:00 και τα απογεύματα τρίτη πέμπτη παρασκευή 18:00-21:00 . Σημειώνουμε πως στο φυσικό μας κατάστημα υπάρχει ποικιλία προϊόντων ως εκθέματα για να τα δείτε από κοντά. Παρ’ όλα αυτά και λόγω του μεγάλου εύρους των προϊόντων του epiplanikoli.gr παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

 

Προσοχή !!! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Το epiplanikoli.gr  ρητά δηλώνει πως διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου της διαθεσιμότητας των προϊόντων και της ορθότητας της τιμής πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας.Για ορισμένα προϊόντα χρειάζεται εγκατάσταση, συναρμολόγηση, οδηγίες χρήσης ή οδηγίες ασφαλείας. Σε κάθε περίπτωση και λόγω της φύσεως των προϊόντων η επικοινωνία μεταξύ του καταστήματος και του πελάτη θεωρείται απαραίτητη και το τμήμα αποστολών θα σας ενημερώνει άμεσα. Η παραγγελία σας θεωρείται έγκυρη και σε ισχύ μόνο εφόσον και μόνο όταν λάβετε mail ή φαξ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Ο χρόνος διεκπεραίωσης της παραγγελίας ξεκινά μετά την  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Κατά την διαδικασία παραγγελίας των προϊόντων που επιθυμείτε, μέσω του site, μην ξεχνάτε να συμπληρώνετε το επιθυμητό χρώμα ή άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προϊόντος.