Πολιτική Επιστροφών

Διαδικασία επιστροφής υπαναχώρησης :

Στην περίπτωση υπαναχώρησης μας στέλνετε πίσω το δέμα με οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε στην έδρα μας , με δική σας χρεώση των εξόδων αποστολής*.
Το προϊόν πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο & ένα σημείωμα στο οποίο να μας αναφέρετε τον λογαριασμό Iban που επιθυμείτε να επιστραφούν τα χρήματα, όνομα τράπεζας και δικαιούχου.

*Στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας(κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντος, λάθος αποστολή προϊόντος) η εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής .

Προϋποθέσεις επιστροφής :

1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί,

2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της παραγγελίας,

3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, κ.ο.κ) & να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Αν χρειάζεστε Βοήθεια για την διαδικάσια μπορείτε να επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών στις εργάσιμες μέρες και ώρες(Δευτέρα-Παρασκευή 9:30-14:30) στο 27210 41550.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΝΙΚΟΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : 4 ΧΙΛ ΚΑΛΑΜΑΤ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2721041550
EMAIL : info@epiplanikoli.gr
ΑΦΜ : 041501831
ΔΟΥ : ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σημείωστε ότι :

Τα προϊόντα καταφθάνουν στην εταιρία μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά στο δρόμο!
Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στη εταιρεία.
Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.
Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος.
Σας συνιστούμε να κρατήσετε το αποδεικτικό αποστολής μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής του προϊόντος σας.
Οι σχέσεις μεταξύ των συμβαλλομένων μερών θα διέπονται από το ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο και οι από αυτήν ανακύπτουσες διαφορές, που δεν καθίσταται δυνατό να επιλυθούν φιλικά, θα υπάγονται στην αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Καλαμάτας.